Flexplek / werkplek huren in Nijmegen (Lent)

Een spiksplinternieuw co-working locatie midden in het nieuwe stadshart van Nijmegen (Lent). Op loopafstand (400m) van Station Nijmegen-Lent. Er zijn nog enkele werkplekken beschikbaar in een eigentijdse, toegankelijke en veilige omgeving.

Foto’s zeggen vaak meer dan 1000 woorden, daarom hieronder een impressie van de moderne en creatieve werkplekken die je kunt huren. In de werkruimte staan veel planten en door de ‘huiskamersfeer’ zorgt het voor een fijne werkomgeving in Nijmegen!

Je huurt de werkplek in Nijmegen (Lent) al voor 1 dag in de week tot eventueel de hele week, verhuurprijzen variëren van 135 tot 500 euro per maand. Daarnaast ben je heel flexibel qua opzegtermijn, je zit nooit lang vast aan jouw flexwerkplek. Een weekje vrijblijvend proef draaien behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Kom gewoon even langs wanneer je tijd hebt om te zien of het misschien iets voor je is. Wil je meer informatie mail of bel op 06-42337019 (Maurice).

Naast gezelligheid (uiteraard!) zit bij de huur van de werkplek het volgende:

Zit-sta bureau – Kan tot 130cm omhoog
Verstelbare ergonomische bureaustoel
Supersnel glasvezel internet (1 gigabit) + Wifi
Schoonmaak
Koffie en Thee
Gebruikmaking van de Keuken – Leef je uit tijdens de lunch
Lounge bank met Playstation 5 – Hier wordt nog te weinig op gespeeld!
Klimaatbeheersing – Altijd een lekker binnenklimaat
Gas, water en licht
Postadres – Mocht je dat willen

Locatie (Moormannstraat 102, Lent, Nijmegen Noord)

Midden in het nieuwe 2e stadscentrum van Nijmegen aan de noordzijde (Lent) zijn de werkplekken te vinden. Sinds 10 november 2023 is het winkelcentrum Hart van de Waalsprong met meer dan 25 winkels opgeleverd. Je kijkt vanaf je werkplek uit over het het Oranje Marieplein met daarop 2 terrassen waarop je straks heerlijk een koffie kunt pakken of wat kunt eten. Ook Bairro Alto komt naar Noord en zit dan op 100m van je flexwerkplek!

(Foto: Google Maps)
(Foto: AM/Hart van de Waalsprong)
(Foto: AM/Hart van de Waalsprong)